Boost je motivatie met woorden en beelden

"> Boost je motivatie met woorden en beelden

">

Help...de examens komen eraan deel 7

Boost je motivatie met woorden en beelden

💥💪 Examenstrijders, luister goed! De zomerexamens komen eraan en we weten dat het lastig is met het mooie weer dat je naar buiten lokt.


😅 Voel je de twijfels en zorgen opkomen? We hebben allemaal wel eens twijfels, want je wilt natuurlijk goed presteren. Die gedachten die 's avonds in bed opkomen:
"Ik werk en studeer zo traag dat ik nooit op tijd klaar zal zijn..."
"Ze verwachten weer dat ik naar de bibliotheek kom om samen te studeren, maar eigenlijk wil ik dat niet..."
"Er is zoveel te doen, waar moet ik beginnen?"
"Op welke manier en wanneer kan ik nog ontspannen?"
🙌 Als jij of je vrienden je hierin herkennen, dan heb ik 10 speciale tips voor jullie!
Elke dag = 1 tip
🌟 Tip 7: Boost je motivatie met woorden en beelden
Woorden en beelden kunnen je motiveren of juist demotiveren. Dus laten we onszelf omringen met motiverende vibes! Hier is wat je kunt doen:
📱 Stel een subtiele herinnering in op je telefoon. Het kan een inspirerende quote zijn of een afbeelding die je aanspoort om altijd je best te doen.
✍️ Schrijf er nog een paar op in je agenda of hang ze op plaatsen waar je vaak komt. Laat motivatie je constante metgezel zijn!

💥💼 Ganbatte!
PS: Heb je gemerkt dat ik altijd "Ganbatte" zeg in plaats van "veel succes"? Ganbatte komt uit Japan en betekent "doe je best en geef niet op." Succes hangt vaak af van geluk, maar Ganbatte focust op je eigen kracht. De filosofische boodschap erachter is: "Geef alles wat je hebt in alles wat je doet en als dingen niet gaan zoals gepland, is dat oké, want je weet dat je alles hebt gegeven." Dat geldt ook voor je examens!