Mijn aanbod

Individueel

Kinderen en jongeren

 • Vanaf 1 september 2023 geef ik coaching aan kinderen en jongeren bij multidisciplinair centrum 'De Leidraad' in Aalter.

Hoe Aanmelden?

Aanmelden voor coaching is eenvoudig. Bezoek de contactpagina op de website van 'De Leidraad' om een afspraak te maken.  

 • Ontdek je talenten via een talentengesprek

Als gecertificeerde kindertalentfluisteraar, getraind door vooraanstaande experts zoals Maaike Verstraete, Els Pronk en Luk De Wulf, bied ik jouw kind de kans om zijn of haar verborgen talenten te ontdekken en te omarmen. Een talentgesprek is een bijzondere ervaring die niet alleen inzicht geeft in de unieke gaven van je kind, maar ook bijdraagt aan hun zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Tijdens een talentgesprek:

Ontdekken we talenten: In slechts één uur onthullen we de verborgen talenten van je kind, zodat ze zich bewust worden van hun bijzondere gaven en vaardigheden.

Vinden we de juiste omgeving: We identificeren de ideale omgeving waarin je kind het best tot zijn recht komt, wat waardevolle inzichten biedt voor hun toekomstige keuzes.

Tips en advies: Je kind krijgt waardevolle tips en advies om hun talenten verder te ontwikkelen en te benutten.

Een talentgesprek is niet alleen een prachtig cadeau voor een verjaardag, communie, of een andere speciale gelegenheid, maar het is ook een investering in de groei en het zelfvertrouwen van je kind.

Prijs: €60

Om een talentgesprek aan te vragen, klik eenvoudig op de onderstaande link en vul hetcontactformulier in:

Aanvraag talentgesprek

Laat je kind de kracht van zijn of haar talenten ontdekken en geef ze een boost van zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact op om een talentgesprek te plannen en de reis naar persoonlijke ontdekking en groei kan beginnen.

  Volwassenen

              Gratis e-book Mindful Run
              Gratis e-book Help, ik kan niet kiezen
              NIEUW gratis webinar: Mindful Run/Wallk
              

   Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping.

   Aristoteles

   Voor bedrijven

   Versterk de veerkracht van uw team!

   Workshop Mindful Run/Walk: 

   Laat uw team kennis maken met de de kracht van mindfulness en bewegen tijdens de Workshop Mindful Run/Walk. Leer hoe lichaam en geest in harmonie komen terwijl u geniet van het buiten zijn. Deze workshop biedt praktische technieken om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen.

   *Richtprijs: 19€ pp

   Interactieve en veerkrachtige lezing:

   Laat uw werknemers zich inspireren door een interactieve en veerkrachtige lezing. Er worden praktische inzichten gedeeld over het omgaan met uitdagingen en het versterken van mentale veerkracht. Een interactieve sessie die uw team zal empoweren!

   *Richtprijs: Prijs is afhankelijk van duur en groepsgrootte.

   *= alle prijzen zijn richtprijzen. De prijs is afhankelijk van de duur en groepsgrootte. Bij interesse: neem contact op, dan maak ik een vrijblijvende offerte aangepast voor uw team!


    5-weekse Mindful Run/Walk Cursus: 

    Investeer in de langetermijngezondheid van uw team met de 5-weekse Mindful Run/Walk Cursus. Gedurende vijf weken leren uw werknemers mindfulness, ademhalingsoefeningen en bewegen te combineren, terwijl ze waardevolle technieken ontwikkelen om met stress om te gaan en veerkracht te vergroten.

    *Richtprijs: 129€ pp

    Veerkrachtige teambuildingsdag:

    Versterk de banden binnen uw team en bevorder veerkracht tijdens de veerkrachtige teambuildingsdag. Een dag vol teamactiviteiten, interactieve workshops en reflectieve sessies om samenwerking en geestelijk welzijn te versterken.

    *Richtprijs: 40€pp

     Locatie

     • Coaching in praktijkruimte WISL (loopbaanbegeleiding)
     • Online coaching
     • Wandel coaching
     • Coaching aan huis (gratis in Aalter, anders wordt een afgesproken verplaatsingskost aangerekend)
     • De Leidraad, Oost-Molen 1, 9910 Aalter (coaching kinderen en jongeren)

     Prijzen

     Alle prijzen staan vermeld bij mijn aanbod. Heb je een uitzonderlijke vraag, laat het mij weten via het contactformulier, dan maak ik een offerte op.