Mijn aanbod

Individueel

Kinderen en jongeren


Coaching kinderen en jongeren

Vanaf 1 september 2023 geef ik coaching aan kinderen en jongeren bij multidisciplinair centrum 'De Leidraad' in Aalter. Aanmelden voor coaching is eenvoudig. Bezoek de contactpagina op de website van 'De Leidraad' om een afspraak te maken.  

Ontdek je talenten via een talentengesprek

  Als gecertificeerde kindertalentfluisteraar, getraind door vooraanstaande experts zoals Maaike Verstraete, Els Pronk en Luk De Wulf, bied ik jouw kind de kans om zijn of haar verborgen talenten te ontdekken en te omarmen. Een talentgesprek is een bijzondere ervaring die niet alleen inzicht geeft in de unieke gaven van je kind, maar ook bijdraagt aan hun zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

  Tijdens een talentgesprek:

  Ontdekken we talenten: In slechts één uur onthullen we de verborgen talenten van je kind, zodat ze zich bewust worden van hun bijzondere gaven en vaardigheden.

  Vinden we de juiste omgeving: We identificeren de ideale omgeving waarin je kind het best tot zijn recht komt, wat waardevolle inzichten biedt voor hun toekomstige keuzes.

  Tips en advies: Je kind krijgt waardevolle tips en advies om hun talenten verder te ontwikkelen en te benutten.

  Een talentgesprek is niet alleen een prachtig cadeau voor een verjaardag, communie, of een andere speciale gelegenheid, maar het is ook een investering in de groei en het zelfvertrouwen van je kind.

  Prijs: €60

  Om een talentgesprek aan te vragen, klik eenvoudig op de onderstaande link en vul hetcontactformulier in: Aanvraag talentgesprek

  Laat je kind de kracht van zijn of haar talenten ontdekken en geef ze een boost van zelfvertrouwen. Neem vandaag nog contact op om een talentgesprek te plannen en de reis naar persoonlijke ontdekking en groei kan beginnen.

  • Op aanvraag kan ik voor een groep jongeren een workshop of cursus Mindful Run/Walk organiseren. 

  'This is me' jongerenkamp 

   Dit is meer dan alleen een zomerkamp. Het is een reis naar zelfontdekking, omringd door de prachtige natuur. Samen met Heyo presenteer ik het 'This is me-vakantiekamp met overnachting'. Een unieke gelegenheid voor jongeren vanaf 13 jaar om zichzelf te vinden, nieuwe vriendschappen te sluiten en te genieten van een onvergetelijke week. Dit kamp is perfect voor jongeren die niet van grote groepen houden. We bouwen aan het zelfvertrouwen, durf en het verleggen van grenzen. Door middel van creatieve workshops, sportieve activiteiten, ademhalingsoefeningen, mindfulness,... bied ik een uitgebalanceerd programma aan dat gericht is op plezier en persoonlijke groei.

   We verblijven op het domein 'Dichter by Poeke', omringd door rustgevende natuur.

   Jongeren met een specifieke zorg zijn van harte welkom. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over hoe ik het kamp kan aanpassen naar de behoefte van jouw jongere.

   Klaar voor een onvergetelijke reis naar zelfontdekking?
   Schrijf je vandaag nog in want de plaatsen zijn beperkt!!

    Volwassenen


    Loopbaanbegeleiding

     Ik begeleid je op een reis naar professionele welzijn en persoonlijke groei.

     In samenwerking met het loopbaancentrum WISL bied ik loopbaanbegeleiding aan, waar je ook terecht kan met VDAB loopbaancheques.

     Ik geloof in de kracht van echt luisteren naar jouw loopbaanvraag en het onderzoeken tot in de kern. Mijn benadering is gebaseerd op de positieve psychologie waarbij ik streef naar het vinden van je IKIGAI: je reden van bestaan, jouw passie, jouw missie, jouw beroep.

     Wil jij (weer) floreren in en op je werk?

     Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ben je geïnterseerd in loopbaanbegeleiding maar wil je eerst ontdekken of mijn aanpas bij je past? Maak dan gebruik van het gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek van een half uur maak je kennis met mij en mijn manier van werken. We bespreken je loopbaanvraag en ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden. Dit gesprek is een uitstekende gelegenheid om te bepalen of deze begeleiding aansluit bij jouw behoeften.

     Ontdek de kracht Mindful Run & Walk

      Wil je meer balans in je leven? Ontdek dan de helende kracht van Mindful Run & Walk. Klik hier voor meer informatie en ontdek hoe dit concept jou kan helpen om tot rust te komen en je mentalen en fysieke welzijn te verbeteren.

      Ontvang regelmatig waardevolle floreertips

        Wil je graag tips ontvangen om optimaal te floreren in je werk en leven? Schrijf je dan nu in voor mijn gratis floreertips! Klik hier om je aan te melden en mis geen enkele waardevolle tip meer.

       Ontdek mijn Academie voor gratis en betalende trainingen

        Welkom bij mijn Academie, waar ik een scala aan waardevolle bronnen aanbied om je te ondersteunen bij jouw groei en ontwikkeling. Ontdek de gratis e-books zoals "Mindful Run" en "Help, ik kan niet kiezen". Nieuw is de gratis webinar: "Mindful Run/Walk". Daarnaast bied ik ook betalende cursussen en workshops aan die regelmatig worden bijgewerkt. Klik hier om de academie te verkennen en investeer in jezelf voor een bloeiende toekomst. 
                    

         Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping.

         Aristoteles

         Voor bedrijven

         Versterk de veerkracht van uw team!

         Workshop Mindful Run/Walk: 

         Laat uw team kennis maken met de de kracht van mindfulness en bewegen tijdens de Workshop Mindful Run/Walk. Leer hoe lichaam en geest in harmonie komen terwijl u geniet van het buiten zijn. Deze workshop biedt praktische technieken om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen.

         *Richtprijs: 19€ pp

         Interactieve en veerkrachtige lezing:

         Laat uw werknemers zich inspireren door een interactieve en veerkrachtige lezing. Er worden praktische inzichten gedeeld over het omgaan met uitdagingen en het versterken van mentale veerkracht. Een interactieve sessie die uw team zal empoweren!

         *Richtprijs: Prijs is afhankelijk van duur en groepsgrootte.

         *= alle prijzen zijn richtprijzen. De prijs is afhankelijk van de duur en groepsgrootte. Bij interesse: neem contact op, dan maak ik een vrijblijvende offerte aangepast voor uw team!


          5-weekse Mindful Run/Walk Cursus: 

          Investeer in de langetermijngezondheid van uw team met de 5-weekse Mindful Run/Walk Cursus. Gedurende vijf weken leren uw werknemers mindfulness, ademhalingsoefeningen en bewegen te combineren, terwijl ze waardevolle technieken ontwikkelen om met stress om te gaan en veerkracht te vergroten.

          *Richtprijs: 129€ pp

          Veerkrachtige teambuildingsdag:

          Versterk de banden binnen uw team en bevorder veerkracht tijdens de veerkrachtige teambuildingsdag. Een dag vol teamactiviteiten, interactieve workshops en reflectieve sessies om samenwerking en geestelijk welzijn te versterken.

          *Richtprijs: 40€pp

           Locatie

           • Coaching in praktijkruimte WISL (loopbaanbegeleiding)
           • Online coaching
           • Wandel coaching
           • Coaching aan huis (gratis in Aalter, anders wordt een afgesproken verplaatsingskost aangerekend)
           • De Leidraad, Oost-Molen 1, 9910 Aalter (coaching kinderen en jongeren)

           Prijzen

           Alle prijzen staan vermeld bij mijn aanbod. Heb je een uitzonderlijke vraag, laat het mij weten via het contactformulier, dan maak ik een offerte op.